Amiclubwear

8 Mayıs 2017 Pazartesi

Eeose Saç Bakım Ürünleri

Merhabalar bugün sizlere saç bakım daha doğrusu saç derisinde dökülme olan bölgelerde saç güçlenmesi ve dökülmeyi azaltmak için kullandığım ve çok memnun olduğum @eeoselabs Eeose saç dökülmesine karşı şampuan Ve saç serumları hakkında bahsetmek istiyorum.


Öncelikle sizlere Eeose Saç Dökülmesine Karşı Şampuandan bahsetmek istiyorum.
Ortalama saç dökülnesi 20'li yaşlarda başlıyor.Daha ileriki yaşlarda 2 kişiden birinde bu sorun görülmektedir.Yenilenen @eeoselabs  laboratuvarları tarafından geliştirilen  şampuan ve serum ikili bir arada kullanılması öneriliyor.


Eeose Saç Dökülmesinine Karşı Şampuan özel olarak formüle edilen bitkisel kaynaklı Nettle & Saga & Lavander Extract içeriyor.Saça enerji veriyor.Olumsuz çevre koşullarına karşı koruyor ve onarıyor.


Islak saça hafifçe masaj yaparak  uygulamanız yeterli olacaktır.Günlük ve sık kullanım için uygundur.

Eeose Saç Dökülmesine Karşı Serum
Sabah ve akşam olmak üzere 2 ayrı fısfıslı serumu bulunmaktadır.
Eeose Saç Dökülmesine Karşı Serum (Sabah)

İçeriği sayesinde cildin epidermal tabakasına nüfus ederek saç dökülmesine karşı olumlu etkiler gösteriyor.

Günde 1 kez  kuru veya nem saç derisine sabahları ,5-6 püskürtme yaparak  dairesel hareketlerle masaj yaparak deriye yedirmeniz yeterli olacaktır.Özellikle saç dökülmesinin yaşandığı bölgelere uygularsanız daha etkili olduğunu farkedeceksinizdir.
Eeose Saç Dökülmesine Karşı Güçlendirici Serum (Gece)

Saç dökülmesini engellemek sadece yeterli olmayıp saçların güçlendirmek içinde uygun ortam yaratmak gerekiyor.

Günde 1 kez  kuru veya nem saç derisine geceleri ,5-6 püskürtme yaparak  dairesel hareketlerle masaj yaparak deriye yedirmeniz yeterli olacaktır.Özellikle saç dökülmesinin yaşandığı bölgelere uygularsanız daha etkili olduğunu farkedeceksinizdir.
 Saçlarımda önceleri seyreklik azalma vardı bu ürünle tanıştıktan sonra bu seyrekliğin azaltıgını gördüm.Saçlarınızı güvenle @eeoselabs laboratuarlarına emanet edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder